Sunday, 5th April 2020
Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Spanish Turkish

Sailing-info.gr

member of
Directory

Στοιχεία επιχείρησης

Bio - βιοκαθαρισμοί στρωμάτων και καναπέδων
  

Bio - βιοκαθαρισμοί στρωμάτων και καναπέδων

Δείτε τον χάρτη

Μύλων 26 - 10444, Αθήνα


Email: evgenidisbio@yahoo.gr

Πρόσωπο επαφής: Αναστάσιος Ευγενίδης
Τηλέφωνο: 210 2027370, 6947380340 (17:30-20:30)
Fax:


Παρουσίαση

Βιοκαθαρισμοί στρωμάτων και καναπέδων

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα με διάφορα υγρά του σώματός μας. Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.ά.

Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο “ακάθαρτο” σημείο μέσα στο σπίτι μας. Το ίδιο πάνω - κάτω συμβαίνει και με τους καναπέδες μας, αφού πάνω τους κάθονται όλα τα μέλη της οικογένειας, αλλά και οι φίλοι, οι συγγενείς και καμιά φορά και τα κατοικίδια. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα και καθόμαστε πάνω σε βρώμικους καναπέδες.

Ακόμα κι ένα εντελώς καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκήτων, μικροβίων και βακτηριδίων. Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης ανήκουν στην κατηγορία των αραχνοειδών, είναι πολύ μικρά, μεγέθους σχεδόν 0,3 χιλιοστών του μέτρου, και είναι αόρατα από το ανθρώπινο μάτι.

Δεν είναι, όμως, τα ακάρεα, αυτά κάθε αυτά, που δημιουργούν το σοβαρό πρόβλημα. Η πρωτεΐνη γουανίνη που περιέχεται στα περιττώματά τους, προκαλεί αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους και ειδικά στα παιδιά. Οι σβώλοι των περιττωμάτων τους είναι ελαφρύτεροι από τον αέρα και μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα στη μύτη μέσω της αναπνοής προκαλώντας χρόνια ρινίτιδα και άλλες αλλεργίες.

Αν σκεφτείτε ότι ένα στρώμα φιλοξενεί σε ένα μήνα χρήσης περίπου 5.000 ακάρεα και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000, καταλαβαίνετε ότι τα καλύμματα και τα σεντόνια δεν μπορούν να σας προστατεύσουν αποτελεσματικά από τα ακάρεα και τους μύκητες.

Επιπλέον, τα άκαρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω από ένα στρώμα ή έναν καναπέ με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα.

Με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα ή στον καναπέ αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη, αλλά και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, που είναι ελαφρύτερες από τον αέρα, με αποτέλεσμα να έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα μας και να επιβαρύνουν την υγεία μας.

Είναι πλέον γνωστό, ότι τα ακάρεα σκόνης είναι άμεσα υπεύθυνα για την εμφάνιση αλλεργικών συμπτωμάτων, όπως: ο νυχτερινός και πρωινός βήχας, η βουλωμένη μύτη, το συνάχι, η φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, η χρόνια βρογχίτιδα, το άσθμα, αλλά και η δύσπνοια.

Ειδικά τα παιδιά είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα σε αλλεργίες, γιατί οι πνεύμονές τους είναι ακόμα σε αναπτυξιακό στάδιο. Έρευνες έχουν δείξει, ότι υπάρχει δραματική αύξηση των αναπνευστικών αλλεργιών και του άσθματος, κυρίως στις μικρές ηλικίες.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα ακάρεα και την επικίνδυνη σκόνη από τα στρώματα και τους καναπέδες σας γρήγορα, αποτελεσματικά, βιολογικά (χωρίς χρήση χημικών), στο χώρο σας, με επαγγελματισμό, αλλά και συνέπεια τηλεφωνείστε στην εταιρεία μας.

Ο βιοκαθαρισμός (δερματολογικά ελεγμένος απο τη γερμανική “Dematest”) που εφαρμόζουμε καθόλη τη διάρκεια του χρόνου στο χώρο σας γίνεται σε 3 βήματα:

Εσωτερικός βιοκαθαρισμός
Οικολογικός εσωτερικός βιοκαθαρισμός του στρώματος χωρίς νερό, χημικά, ακτινοβολίες ή ατμούς με το ειδικό μηχάνημα της ROYAL, το οποίο με παλμική δόνηση - τίναγμα και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα απ΄ το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99,99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεα, σπόρους μυκήτων, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα, κ.ά.

Οικολογικός καθαρισμός
Οικολογικός στεγνός καθαρισμός και εξουδετέρωση όλων των λεκέδων πάνω στην επιφάνεια του στρωματόπανου, όπως: ιδρώτας, αίμα, ούρα, εμετός, λιπαρότητα, κ.ά. Εφαρμόζεται ενεργό οξυγόνο και οικολογικά καθαριστικά προηγμένης τεχνολογίας microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) της SOLUTION, χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώρια και διαλύτες.
Πρέπει να διευκρινιστεί ότι το αποτέλεσμα στο ξελέκιασμα το παίρνουμε 24 ώρες μετά και αυτό, γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά, δεν είναι χημικά που το τρίβεις και φεύγει... Το υλικό ξελεκιάσματος κάνει μοριακή μικροδιάσπαση στους λεκέδες (δηλαδή τους σπάει σε εκατομμύρια κομματάκια} και στεγνώνοντας εξατμίζεται το υλικό μαζί με τους λεκέδες. Κάποιοι τα γνωρίζουν σαν Nanotechnology. Αυτό είναι το δεύτερο βήμα στην εργασία του βιοκαθαρισμού του στρώματος. Με την τεχνολογία αυτή μπορούμε να ξελεκιάσουμε το στρώμα από χρόνιους λεκέδες όπως ούρα, ίδρωτας, αίμα και άλλους σωματικούς λεκέδες.

Πιστοποιημένη αντιαλλεργική προστασία Allerg-STOP
Οικολογική εξουδετέρωση όλων των ακάρεων, μικροοργανισμών και των αλλεργιογόνων ουσιών με Mite-STOP. Προϊόν νέας τεχνολογίας, που περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών με ένζυμα από το φρούτο παπάγια, το οποίο εκτός από την πλήρη εξολόθρευση των ακάρεων, συνεχίζει να λειτουργεί ανασταλτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, εμποδίζοντας τη μελλοντική ανάπτυξή τους. Μόνο η τεχνολογία Allerg-STOP διασφαλίζει ένα πεντακάθαρο και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Φροντίστε το στρώμα και τους καναπέδες σας και... όνειρα γλυκά!


Προσφορές


Gallery

Follow us

  • Facebook Page: 155828301128177
  • Twitter: sailinginfogr
  • External Link: www.sailing-info.gr/index.php?option=com_ninjarsssyndicator&feed_id=1&format=raw

Επικοινωνια

Sailing-info.gr

email: info@sailing-info.gr

Εβρου 77, Αθήνα, Αττική - 115 27

Τηλ.: (0030) 210 7714945

Fax:(0030) 211 7356614

Βρισκεστε εδω: